Mediabyrå

Ny hemsida för dörrbranschen från Mediabyrån Mediakoncept

Som mediabyrå i detta spännande projekt är Mediakoncept är stolta över att presentera en ny hemsida – branddorrar.com. En nyskapande webbplats med fokus på branddörrar och säkerhetsdörrar. Sidan ska vara användarvänlig och informativ för att ge potentiella kunder en bra möjlighet till att göra ett informerat köp av branddörr. Dessutom är sidan responsivt anpassad och erbjuder smidiga och tydliga kontaktvägar både via dator och mobil.

Hemsidan är skapad för att hjälpa MaxiDoor att marknadsföra sina branddörrar via en helt fristående plattform där enbart branddörrarna är i fokus. På Så sätt kan vi samla rätt kunder på en och samma plats och arbeta väldigt fokuserat på enbart den kundgruppen.

Den nya hemsidan är skapad av vårt starka mediabyrå-team av skickliga webbutvecklare, designers och skribenter som har samarbetat för att skapa en modern och interaktiv plattform. Vi ville skapa en webbplats som inte bara är visuellt tilltalande, utan också användarvänlig och engagerande.

En av de mest spännande funktionerna på vår nya hemsida är den interaktiva användarupplevelsen. Besökare kommer att kunna utforska olika sektioner av webbplatsen på ett dynamiskt sätt och få en känsla av att vara direkt involverade i innehållet. Vi har integrerat smidiga övergångar, anpassade animationer och en intuitiv navigering för att säkerställa en effektiv användarupplevelse.

Sidan ska erbjuda detaljerad information om våra tjänster, kontaktuppgifter och en enklare offertfunktion för dörrar. Vi vill göra det enkelt för besökaren att få en tydlig bild av vad vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa dem att göra en bra affär och förbättra sin brandsäkerhet.

Branddörrar är en viktig del av varje byggnad och denna hemsida är till för att bidra med nyttig information inför ett köp. När man ska köpa en branddörr handlar det om så mycket mer än bara produkten och priset. Det krävs en analys av vad som blir bäst baserat på kundens behov och i de flesta fall behöver också någon typ av specialanpassning göras inkluderande dörrtillbehör och specialmått.

Vi är övertygade om att den nya hemsidan kommer att bli ett viktigt verktyg för att kommunicera MaxiDoors varumärke och deras expertis till en bredare publik.

Annons